اقدامات انجام شده و در دست اقدام معاونت دانشجويي دانشگاه فرهنگيان

۴ بازديد
معاون دانشجويي دانشگاه فرهنگيان، يكي از مهم ترين اقدامات اين معاونت در سه ماهه اول سال را صدور كارت هاي دانشجويي چند منظوره برشمرد و تصريح كرد: فاز اول اين پروژه، اواخر اسفند ماه سال گذشته با همكاري ادارات كل فنآوري اطلاعات، پشتيباني و حقوقي به اتمام رسيد.
دكتر حسيني، نقص اطلاعات ارسالي از پرديس ها و مسائل و مصالح هر بخش در ارائه ي خدمات براي صدور كارت را از دلايل تأخير در صدور كارت هاي چند منظوره در فاز اول دانست و در خصوص صدور كارت هاي دانشجو معلمان ورودي بهمن 92، گفت: با توجه به تجربه ي مرحله اول، تلاش شد اطلاعات از ابتدا بررسي و در صورت نقص، در همان مرحله ي اول تكميل شود و هم اكنون منتظر تحويل اطلاعات دانشجومعلمان از معاونت آموزش و نيز ساير برنامه ريزي ها هستيم كه به ياري خداوند، به زودي كارت هاي چند منظوره در اختيار تمامي دانشجو معلمان سراسر كشور قرار خواهد گرفت.
وي، راه اندازي اتوماسيون تغذيه در سراسر كشور را از ديگر برنامه هاي اين معاونت در فصل بهار سال 93، خواند و خاطر نشان كرد: اقدامات اوليه براي نصب سامانه در فصل بهار انجام شده و اميدواريم با همكاري اداره كل فناوري دانشگاه فرهنگيان، از ابتداي مهر ماه، پرديس ها و مراكز آموزش عالي به اتوماسيون تغذيه مجهز شوند و بتوانند از كارت هاي چند منظوره در اين راستا استفاده كنند.
معاون دانشجويي دانشگاه فرهنگيان، از تلاش براي راه اندازي سامانه ي نقل و انتقال دانشجو معلمان تا پايان شهريور ماه خبر داد و تدوين پيش نويس سند خوابگاه مطلوب و انجام مصاحبه با داوطلبان كانديداي سرپرستي شبانه روزي را از ديگر اقدامات اين معاونت برشمرد و تأكيد كرد: سرپرستان شبانه روزي در واقع مديران دوم پرديس ها هستند و بايد از اصول روانشناسي و مهارت هاي ارتباط مطلوب با دانشجو معلمان آگاه باشند.
دكتر حسيني، ادامه داد: سرپرستان شبانه روزي بايد ضمن آگاه نمودن دانشجو معلمان به محيط فرهنگي، تربيتي در شان دانشگاه فرهنگيان در خوابگاه ها، نسبت به آسيب هاي احتمالي كه دانشجو معلمان را تهديد مي كند و همچنين چگونگي ايجاد نشاط و فرهنگ كار جمعي در بين آنان، آشنا باشند.
وي، در ادامه ي سخنان خود، با اشاره به تغييرات صورت گرفته در اداره كل تربيت بدني دانشگاه فرهنگيان، از زحمات دكتر آزادي به عنوان مدير كل سابق تقدير كرد و با معرفي مدير كل جديد، گفت: دكتر فرشته شهيدي از اعضاي هيأت علمي دانشكده ي تربيت بدني و علوم ورزشي دانشگاه شهيد رجايي هستند كه از بين كانديداهاي مختلف اين پست، با توجه به سوابق و شايستگي هايشان انتخاب شدند.
معاون دانشجويي دانشگاه فرهنگيان، تصريح كرد: در اين انتخاب سعي شد فردي براي اين پست انتخاب شود كه از جنس آموزش و پرورش و از خانواده تعليم و تربيت و تربيت بدني باشد و تجربه ي كار مفيد اداري و مديريتي نيزداشته باشد كه ايشان اين ويژگي­ها را دارا هستند و اميدواريم با حضور وي و ياري مجموعه ي همكاران در اداره كل تربيت بدني، روح جديدي در كالبد اين اداره كل مهم دميده شود .
دكتر حسيني، با اشاره به برنامه ريزي ها و اقدامات انجام شده در اداره كل تربيت بدني دانشگاه فرهنگيان، گفت: تلاش براي توسعه ي زير ساخت ها و ساماندهي اماكن و فضاهاي ورزشي فعلي براي استفاده بهينه از ظرفيت ها در راستاي ايجاد فضايي پر نشاط و توسعه ي فرهنگ تربيت بدني در بين دانشجو معلمان و همچنين غني سازي اوقات فراغت آنان به نحو مطلوب كه در سلامت روح، روان و جسم بسيار موثر است و نيز توسعه ي فرهنگ ورزش و اهميت به جايگاه سلامت جسم و روان جزو برنامه ها و اولويت هاي مهم اين اداره كل و مجموعه معاونت دانشجويي است.
وي، با اشاره به طرح ساماندهي فضا و تجهيزات پرديس هاي دانشگاه فرهنگيان، خطاب به سرپرستان پرديس هاي استاني، گفت: در تمام برنامه ريزي هاي اماكن ورزشي، بايد دانشجو معلمان در درجه اول و مقدم باشند و بهترين زمان براي دانشجو معلمان در استفاده ي از امكانات و اماكن تعريف شود و اين موضوع يكي از طرح هاي مهم ما براي ساماندهي فضا و تجهيزات تربيت بدني در پرديس ها است.
معاون دانشجويي دانشگاه فرهنگيان، برگزاري مسابقات كاركنان سازمان مركزي به مناسبت سالگرد آزادسازي خرمشهر در خرداد ماه در دو رشته واليبال و تنيس روي ميز براي خواهران و برادران و نيز دومين المپياد ورزشي كاركنان، مدرسين و اعضاي هيات علمي دانشگاه فرهنگيان كه از 12 لغايت 17 شهريور در اروميه برگزار مي باشد از ديگر برنامه هاي اين معاونت دانست و در خصوص مسابقات ورزشي ويژه دانشجو معلمان، تأكيد كرد: گروه هدف اصلي ما دانشجو معلمان هستند كه در اين راستا نيز برنامه ريزي مناسبي در حال انجام است كه به زودي خبرهاي آن اطلاع رساني مي شود.
دكتر حسيني، ايجاد فضاي شاد و غني سازي اوقات فراغت در فضاي خوابگاهي و شبانه روزي به كمك امكانات و فضاهاي موجود و نيز تعامل با نهادها و سازمان هاي ديگر را از اهداف معاونت دانشجويي در موضوع تربيت بدني برشمرد و در خصوص تكميل پروژه هاي ناتمام ورزشي، گفت: در حال حاضر حدود 200 ميليون اعتبار در مرحله ي اول براي حدود 8 پرديس، خصوصا شهرستان ها تخصيص داده شده است تا براي تكميل پروژه هاي ناتمام ورزشي هزينه شود.
وي، با اشاره به طرح صداي مشاوره در اداره كل راهنمايي و مشاوره دانشگاه فرهنگيان، خاطر نشان كرد: در اين طرح با همكاري معاونت توسعه مديريت و منابع، اتاقي با عنوان صداي مشاور، در پرديس ها اختصاص يافته است و در حال حاضر زير ساخت هاي سخت افزاري آن تهيه و از چند نمونه و مدل در دانشگاه ها ي مختلف بازديد به عمل آمده و مدل نهايي آن براي اجرا در دانشگاه فرهنگيان انتخاب شده است.
معاون دانشجويي دانشگاه فرهنگيان، ادامه داد: اكنون نيز در مرحله تجهيز اتاق صداي مشاوره هستيم و مصاحبه با مشاوراني كه براي اين موضوع در نظر گرفته شده اند انجام شده است.
دكتر حسيني، در خصوص چگونگي انجام طرح صداي مشاور، گفت: اين طرح، طي 5 كابين در يك فضاي ارتباط تلفني براي دانشجو معلمان عزيز طراحي شده و مهمترين حسن آن اين است كه دانشجومعلماني كه امكان حضور يا طرح مشكل را به صورت حضوري ندارند مي توانند به صورت ناشناس از اين طريق بدون طي مسافت، با مشاور طرح مشكل كنند، كه به نظر بنده با توجه به تجربه اكثر دانشگاه ها يك رويكرد اثر بخشي هست.
وي، از آماده سازي زير ساخت هاي راه اندازي مراكز مشاوره در پرديس و مراكز آموزش عالي دانشگاه فرهنگيان خبر داد و افزود: در مرحله ي اوليه تقريبا 10 پرديس مدارك لازم را براي اخذ مجوز به سازمان نظام مشاوره فرستاده اند و در آينده نزديك قطعا ما در تهران يا در شهرستان ها افتتاح اولين مركز مشاوره منطبق با آئين نامه نگارش شده خواهيم داشت.
معاون دانشجويي دانشگاه فرهنگيان، مصاحبه تخصصي با متقاضيان ارايه خدمات مشاوره اي و نيز تجهيز پرديس ها از نظر آزمون­ها و نرم افزارهاي رواني و مشاوره اي از ديگر اقدامات اداره كل مشاوره و راهنمايي دانشگاه فرهنگيان برشمرد.
دكتر حسيني با بيان اينكه معاونت دانشجويي كاملا به مسائل سلامت و بهداشت از نظر رعايت استانداردهاي بهداشتي به ويژه ايمني در سطح پرديس ها و مراكز اموزش عالي تأكيد دارد، بررسي وضعيت بهداشت و ايمني فضاي پرديس از جمله اتاق ها، امكانت رفاهي و آموزشي، وضعيت تغذيه و بهداشت محيط خوابگاه ها را از اقدامات اداره بهداشت و سلامت برشمرد و تصريح كرد: اين اداره با بازديد از پرديس هاي مختلف، ضمن آشنايي با وضعيت ايمني بهداشت در پرديس ها و مراكز اموزش عالي، اقدام به تدوين پيش نويس آيين نامه بهداشتي ايمني نموده اند و در مرحله ي ابلاغ به پرديس ها و مراكز آموزش عالي است.
وي، تهيه و تدوين شناسنامه سلامت به منظور پايش و پالايش مستمر دانشجو­معلمان را از ديگر اقدامات معاونت دانشجويي دانشگاه فرهنگيان خواند و تصريح كرد: چندين جلسه براي اجرايي نمودن و طراحي سامانه شناسنامه سلامت با مركز برنامه ريزي منابع انساني وزارت آموزش و پرورش برگزار شد كه با همكاري اين مركز و پس از تصويب، از سال آينده به صورت سامانه مجزا اجرايي مي شود.
دكتر حسيني، با بيان اينكه زير ساخت هاي مربوط به حوزه معاونت دانشجويي را بر اساس استانداردهاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تنظيم مي شود، خاطر نشان كرد: در كميسيون موارد خاص، آيين نامه كميته انظباطي، سامانه نقل و انتقالات و...به عنوان دانشگاه، بر اساس چارچوب و استانداردهاي مورد تأييد وزارت علم گام بر ميدارم.
معاون دانشجويي دانشگاه فرهنگيان، مهم ترين دغدغه اين معاونت را موضوع صندوق رفاه دانشجويي دانست و افزود: طي جلساتي كه در اين زمينه برگزار شد به بررسي و مطالعه رويكرد صندوق رفاه پرداختيم كه آيا رويكردي مستقل باشد يا مانند ساير دانشگاه ها به صندوق رفاه دانشجويي بپيونديم و اين امر در فرآيند مطالعه طرح بوده و جزء برنامه هاي كلان حوزه دانشجويي است.
دكتر حسيني، در پايان، با تقدير از همكاران خود در معاونت دانشجويي، خطاب به مسؤولان پرديس ها و مراكز آموزش عالي، گفت: دانشجو معلمان را دريابيد، با آن ها به عنوان جواناني بالغ، آگاه به مسائل به صورت منطقي و استدلال برخورد و صحبت كنيد، زيرا آنان معلمان آينده و مربيان فرزندان جامعه بزرگ ما خواهند بود.


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد